Ystävämyynti 27.–28.4.


21.04.2017

Ysmy

Neulojaystävämme! Tervetuloa Eiran Lankojen ystävämyyntiin tekemään kevään ihanimmat lankalöydöt. Alennukseen laitamme kaikki tuotteemme torstaina ja perjantaina 27.–28.4. klo 9–18.

Suurin osa tuotteistamme myydään vähintään 50 % alennuksella, lisäksi laitamme lankoja ja puikkoja myyntiin tasahinnoin, eurolla ja parilla. Kaikille kävijöille annamme mukaan Järbon keväisen neule- ja virkkuuohjelehden.

Tukkumyymälämme löydät tutusta osoitteesta Mäkelänkatu 54 B, 3. kerros. Huomaathan että tapahtumassamme voit maksaa ainoastaan käteisellä. Nähdään ensi viikolla!

KnitProt nyt meiltä!


6.11.2014

KnitPro

Paljon kysellyistä ja toivotuista KnitPron puikoista, koukuista ja käsityötarvikkeista on saapunut ensimmäinen lasti Eiran Lankojen hyllyille. Puikoista tarjoamme koivupuiset Symfoniet, neliskulmaiset Cubicsit sekä hiilikuituiset Karbonzit. Saatavilla ovat niin sukkapuikot kuin pyöröpuikotkin irottettavine kaapeleineen. Virkkuukoukuista meillä on myynnissä värikäs Waves-sarja. Tule tutustumaan ja koukuttumaan tai täydentämään kokoelmaasi.