Langat


JMF

Juniper Moon Farm

Juniper Moon Farm -langat tulevat Yhdysvalloista Virginian osavaltiosta, pieneltä tilalta jossa kasvatetaan muun muassa angoravuohia ja hienon villan lampaita. Langat ovat joka neulojan unelma: ne ovat luonnonmateriaaleista tehtyjä, todella pehmoisia ja upean värisiä. Lankalaatuja on peräti 11 erilaista, valikoimaa löytyy aina ohuista huivilangoista paksuihin, muhkeisiin pipolankoihin.

Näet koko Juniper Moon Farm -lankavalikoiman täältä.

ManosdelUruguaylogo

Manos del Uruguay

Manos del Uruguay on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on tarjonnut töitä paikallisille kädentaitajille jo 1960-luvulta lähtien. Järjestön idea on loistava, mutta niin ovat heidän lankansakin! Manosin langoista meillä on tarjolla Järbon kautta Alegría, Fino, Lace, Marina, Serena ja Silk Blend. Langat kehrätään käsin luonnonmateriaaleista, kuten merinosta, alpakasta, silkistä ja kashmirista.

Näet koko Manos del Uruguay -lankavalikoiman täältä.

 

Lang

Lang Yarns on sveitsiläinen perheyritys, joka on kehitellyt ja valmistanut neulelankoja jo vuodesta 1867. Lang Yarnsin valikoimasta löytyy yli 130 erilaista lankalaatua! Jokaiselle langalle on oma upea värikarttansa, joka aina sisältää myös kauden trendivärit. Valikoimasta löytyy suosikkilanka jokaiselle neulojalle, ja huippulaadukkaista langoista on todellinen ilo neuloa.

Näet koko Lang Yarns -lankavalikoiman täältä.

Malabrigo

Malabrigo-lankoja valmistaa pieni perheomisteinen yritys Uruguayssa. Langat ovat pääosin merinovillaa, ja lankalaatuja on 18 erilaista. Lankojen kuiduiksi valitaan tarkoin hienoimmat mahdolliset, jolloin lankojen tuntuma on ylellinen ja pehmeä. Vyyhdit värjätään käsin päätähuimaavan upeisiin sävyihin, värejä löytyy valikoimasta yhteensä yli 300.

Näet koko Malabrigo-lankavalikoiman täältä.

 

Debbie Bliss

Englantilainen Debbie Bliss valmistaa klassisen upeita neulelankoja parhaista raaka-aineista. Laajoista värikartoista löytyy sopiva väri niin arkeen kuin juhlaan, syksyyn ja kevääseen. Valikoima on laaja, tuttujen ja monikäyttöisten merinolankojen lisäksi saadaan joka kausi myös mielenkiintoisia uutuuksia. Debbie Blissin neulemallit ohjeineen ovat tuttuja lehdistä ja kirjoista.

Näet koko Debbie Bliss -lankavalikoiman täältä.

Noro

Japanilaiset Noro-langat ovat käsinvärjättyjä ja -kehrättyjä neulelankoja, joiden värimaailma on vailla vertaansa. Moniväristen, liukuen värjättyjen lankojen lisäksi valikoimista löytyy myös eläväisen yksivärisiä lankoja. Langat koostuvat pääosin luonnonmateriaaleista ja niiden tuntuma vain paranee ajan myötä neuletta käytettäessä.

Näet koko Noro-lankavalikoiman täältä.

 

Järbo

Järbon lankoja valmistettiin ensimmäisen kerran jo 1890-luvulla Ruotsissa, ja niiden suosion syyt löytyvät perinteikkyyden lisäksi lankojen laadusta, valikoiman laajuudesta ja tuotteiden helposta saatavuudesta. Järbo kiinnittää paljon huomiota tuotteidensa valmistustapoihin ja -oloihin sekä valitsee alihankkijansa tarkoin.

Näet koko Järbo-lankavalikoiman täältä.

Hoookedlogo

Hoooked

Hoooked on alankomaalainen yritys, joka valmistaa hauskat trikookuteet ja puuvillalangat tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaaleista. Hoookedin tuotteista meillä on valikoimissa EkoYarn, FuzzilliXL, Milano Eco Barbante, RibbonXL ja Zpagetti, jotka saa tilattua Järbon kautta.

Näet koko Hoooked-lankavalikoiman täältä.