Neulelangat

Alla näet Eiran Lankojen neulelankamalliston.


JMF

Juniper Moon Farm

Juniper Moon Farm-langat tulevat Yhdysvalloista Virginian osavaltiosta, pieneltä tilalta jossa kasvatetaan mm. angoravuohia ja hienon villan lampaita. Langat ovat joka neulojan unelma, luonnollisia, pehmoisia, ja upean värisiä. Lankalaatuja on peräti 11 erilaista, ohuista huivilangoista paksuihin, muhkeisiin pipolankoihin. Langat ovat Eiran Lankojen jälleenmyyjien tilattavissa 1.1.2016 alkaen!

Näet koko Juniper Moon Farm-lankavalikoiman täältä.

Mirasol2

Mirasol

Mirasol-langat tulevat Perusta. Lankojen taustalla on Mirasol Project-jonka kautta lankojen myynnin avulla kehitetään paikallisia yhteisöjä mm. rahoittamalla kouluja. Langoissa käytettävä villa saadaan Perun ylängöillä kasvatetuista lampaista. Langat ovat pääosin pehmoista villaa, alpakkaa ja silkkiä upeissa väreissä. Valikoimista löytyy 7 erilaista lankalaatua. Langat ovat Eiran Lankojen jälleenmyyjien tilattavissa 1.1.2016 alkaen!

Näet koko Mirasol-lankavalikoiman täältä.

 

Lang

Lang Yarns on sveitsiläinen perheyritys, joka on kehitellyt ja valmistanut neulelankoja jo vuodesta 1867. Lang Yarnsin valikoimasta löytyy yli 130 erilaista lankalaatua! Jokaiselle langalle on oma upea värikarttansa, jotka aina sisältävät myös kauden trendivärit. Valikoimasta löytyy suosikkilanka jokaiselle neulojalle, ja huippulaadukkaista langoista on todellinen ilo neuloa.

Näet koko Lang Yarns-lankavalikoiman täältä.

Malabrigo

Malabrigo-lankoja valmistaa pieni perheomisteinen yritys Uruguayssa. Langat ovat pääosin unelmanpehmeää merinovillaa päätähuimaavan upeissa käsinvärjtyissä sävyissä.

Näet koko Malabrigo-lankavalikoiman täältä.

 

Debbie Bliss

Englantilainen Debbie Bliss valmistaa klassisen upeita neulelankoja parhaista raaka-aineista, ja niitä on nautinto neuloa. Laajoista värikartoista jokainen löytää taatusti oman lempivärinsä.

Näet koko Debbie Bliss-lankavalikoiman täältä.

Louisa Harding logo

Louisa Harding

Brittiläinen Louisa Harding tunnetaan upeista langoistaan ja henkeäsalpaavan kauniista neulemalleistaan. Louisa Hardingin langoista valmistuvat näyttävät neuleet hienompiinkin tilaisuuksiin.

Näet koko Debbie Bliss-lankavalikoiman täältä.

 

Noro

Japanilaiset Noro-langat ovat käsinvärjättyjä ja käsinkehrättyjä neulelankoja, joiden koostumus ja värimaailma ovat vailla vertaansa.

Näet koko Noro-lankavalikoiman täältä.

Araucania

Araucania-neulelangat tulevat Chilestä. Valloittavan väriset langat valmistetaan parhaimmista luonnonkuiduista ja värjätään käsin.

Näet koko Araucania-lankavalikoiman täältä.